Cum cumperi

Adaugarea produselor in comanda se face prin apasarea butonului “Adauga in cos“. Presupunem ca in prealabil ati selectat, dupa caz, marimea, culoarea si numarul de produse pe care doriti sa le comandati. Dupa adaugarea in comanda a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului “Finalizare comanda” si parcurgerea pasilor simpli descrisi in pagina de comanda.

Comanda telefonica

Telefonand la unul din numerele de mai jos, un angajat al firmei INOSOF SRL va prelua comanda dvs. si detaliile acesteia. Notificarea primita (electronic sau telefonic) de catre client, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Acceptarea comenzii de catre ortosof.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea ortosof.ro catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. ortosof.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoare contractuala.

Pentru motive justificate, ortosof.ro isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea produselor din comanda. Daca se intervine la modificarea cantitatii produselor din comanda, ortosof.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre acesta la efectuarea comenzii si va returna diferenta daca este cazul.

Telefon: 0756.286.356

Program de lucru:

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata – Duminica: inchis

Livrare

Produsele se expediaza prin curier rapid pe intreg teritoriul Romaniei. Inaintea livrarii, clientul este contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea detaliilor legate de intrarea in posesia produselor comandate. Intervalul de livrare este de obicei 24-48 ore in orice oras din tara.

Modalitati de plata
1. Ramburs – Plata la destinatie
2. Plata prin OP:

Beneficiar SC INOSOF SRL,
CIF: 42400797,
Adresa: Iasi, Str. Nae Ionescu, Nr.2, Bl. C1, Ap.4
in contul SC INOSOF SRL:
Banca: Banca Transilvania
Cont:

3. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
4. Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Inainte de a face o comanda telefonica,va rugam sa tineti seama de urmatoarele:

 • este posibil ca reteaua sa fie ocupata sau, din motive obiective, sa nu poata raspunde nimeni;
 • asigurati-va ca produsele pe care doriti sa le comandati sunt in acest moment in stoc;
 • este posibil ca in afara intervalului orar 9.00-17.00 sa nu puteti efectua o comanda telefonica;
 • produsele comandate pana la ora 15 si confirmate vor fi expediate in aceeasi zi lucratoare.

0
  0
  Cosul tau de cumparaturi
  Cosul tau este golPagina de start